Home > FAQ > Co je to blacklist?

Co je to blacklist?

Do blacklistu se dostane lead dvěma způsoby. První způsob je ten, že ho tam sami přesunete a druhý, že se lead odhlásí v klientské sekci.
Lead se dá z blacklistu obnovit pouze jedním způsobem, a to tak, že se znovu zaregistruje do jakéhokoliv Vašeho formuláře, čímž se vymaže z blacklistu.

Pokud chcete lead vložit na blacklist, postupujte podle tohoto krátkého návodu.

 

V levém menu klikněte na Kontakty (1) a vyberte Správa kontaktů (2).

 

Vyberte lead, který chcete přemístit na blacklist.

 

U detailu kontaktu klikněte na tlačítko Vložit na blacklist.

 

Jako poslední krok potvrďte přesunutí leadu na blacklist kliknutím na tlačítko Ano

 

Other Articles

© 2019 Connecta Group SE