Home > Možnosti > Jak se mohou Vaši klienti odhlásit z automatizovaných zpráv?

Jak se mohou Vaši klienti odhlásit z automatizovaných zpráv?

V případě, že již někdo nestojí o zasílání Vašich zpráv, musí se odhlásit z klientské zóny.

 

Do klientské zóny můžete nahlédnout kliknutím na tlačítko Možnosti -> Nastavení

 

 


 

Aby se klienti mohli odhlásit z Vašich zpráv, musíte do SMS přidat odkaz na klientskou zónu, kde klient vyplní své telefonní číslo a ověří ho pomocí PIN. Po přihlášení může klient nahlédnout do historie Vaší komunikace, uvidí své osobní údaje, které o něm shromažďujete a může se zde také odhlásit z Vašich zpráv.

 

Po odeslání SMS s odkazem na klientskou zónu, zadá klient své telefonní číslo a klikne na tlačítko Přihlásit.

 

Vyplní pin kód, který přijde v SMS a klikne na tlačítko Ověřit.

 

Po přihlášení do klientské zóny, klikne na Můj profil (1) a vybere Osobní data (2).

 

Zde klikne na tlačítko Odhlásit od předplatného.

 

Ve finálním kroku potvrdí odhlášením kliknutím na tlačítko Ano.

Poté, co se klient odhlásí z klientské zóny, tak se přesune na Váš blacklist a jediný možný způsob, jak klienta oslovit znovu, je jeho opětovná registrace do formuláře.

 

 

 


 

Další možnost, jak se klient může odhlásit z vašich SMS zpráv, je napsat zpět na vaše virtuální číslo SMS ve tvaru ,,STOPSMS" a klient automaticky obdrží zprávu s odkazem na klientskou zónu.